Rondje Breda

27 augustus, 2017

Op zondag 27 augustus organiseert KV Breda voor de 10e keer de het Rondje Breda. Een tocht over de singels van Breda met een uitstapje over de Bovenmark richting Ulvenhout.

Datum: 27 augustus 2017
Naam: Rondje Breda
Organisatie: KV Breda
Lengte:
circa 15 km
Vaargebied:
singels van Breda met een uitstapje over de Bovenmark richting Ulvenhout.
Deelnamekosten leden Watersportverbond: Geen
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond:
Geen
Geschikt voor kinderen:
Ja
Kanoverhuur:
Nee
Kampeergelegenheid:
Mocht de reisafstand problematisch zijn er zijn diverse campings in de buurt om er nog een gezellig weekend van te maken. Bijvoorbeeld: Camping Liesbos; Liesdreef 40; Breda; 076 – 514 35 14; www.camping-liesbos.nl Minicamping Hoondert; Overaseweg 204; Bre
Kampeerkosten:
rechtstreeks met de camping te verrekenen
Informatie/Aanmelding: Gerard van der Heijden na 19.00 uur tel. 06-14.06.05.79 of per mail gamjvdheijden@hetnet.nl
Sluiting aanmelding:
geen
Website:
 www.kanobreda.nl
Bijzonderheden:
Dit jaar voor de 10e keer! Een tocht over de singels van Breda met een uitstapje over de Bovenmark richting Ulvenhout. Breda wordt ook wel de parel van het zuiden genoemd. Sinds de heropening van een gedeelte van de Mark in de oude haven is ook het centrum van Breda weer per kano bereikbaar en biedt zo een mooie gelegenheid om het centrum van Breda te verkennen. De lengte van de tocht is ca 15 km en voert u, via de in ere herstelde meanders van de Bovenmark tot aan de stuw bij de Bieberg nabij Ulvenhout. Hier wordt een lunchpauze gehouden en vervolgens varen we terug en via de singels richting de Haven alwaar u de gelegenheid krijgt om het centrum te verkennen. Tenslotte varen we door naar het startpunt.

naar boven