24Uur van Stadskanaal

10 februari, 2018

Het negende 24 uurs toernooi gaat door en de inschrijving is vanaf nu geopend. In het weekend van 10 en 11 februari 2018 zal in het Pagecentrum in Stadskanaal het toernooi weer plaats vinden. Er wordt gevaren in drie verschillende klassen, namelijk in de eerste, tweede en derde klasse. In totaal kunnen we 18 teams plaatsen en wees er op tijd bij want VOL=VOL. Er wordt getracht om een evenwichtige verdeling te maken in de klassen. Er kunnen per klasse 6 teams deelnemen, je speelt dan 5 wedstrijden. Als er meerdere teams binnen één klasse van eenzelfde vereniging zich inschrijven, hebben teams van andere verenigingen voorrang op één van deze teams.

Let op: een inschrijving is pas geldig als het geld bij onze vereniging binnen is . Tevens geld de volgorde van wie er het eerst betaald heeft, heeft de eerste inschrijving. Deze regel zullen wij ook hanteren bij meerdere aanmeldingen van één vereniging binnen één klasse.

Wat: De 24uur van Stadskanaal

Type toernooi: 4x4, zwembadtoernooi

Klasse: 1e, 2e  en 3e  

Waar: Pagecentrum te Stadskanaal

Wanneer: 10 februari en 11 februari 2018

Tijd: 10:00-10:00 uur

Kosten: €135,-

Inschrijfkosten over te maken naar IBAN NL95 RABO 0102 060096  t.n.v. KVSO te Stadskanaal o.v.v. ‘teamnaam’ Vereniging en klasse. (Buitenlandse teams: IBAN NL95 RABO 0102 060096 BIC RABONL2U). Tevens een mail sturen naar info@kvso.nl met ingevuld inschrijfformulier (te downloaden op de website van KVSO) binnen 1 week na inschrijving. Zodra de betaling van het team bij ons binnen is zal je teamnaam in het overzicht worden gepubliceerd.

De namen en nummers van mensen kunnen tot uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi worden gewijzigd. Daarna kan in overleg met de organisatie hiervan worden afgeweken. Er zal naast de gebruikelijke materiaalcontrole ook een controle op ingevulde personen bij de inschrijving en de aanwezige personen plaatsvinden. Daarnaast zijn een aantal regels gewijzigd. Let hier goed op!

Ten aanzien van de materiaalcontrole zullen we de regels die gehanteerd worden bij het NK volgen.

 

naar boven