Internationale Zuidvaartregatta Kanosprint

24 juni, 2017

Wat: Internationale Zuidvaartregatta kanosprint
Waar: Zaandam
Wanneer: 24 & 25 juni 2017
Organisatie: KV de Geuzen

De wedstrijdbaan (de zuidervaart) is in Zaandam aangrenzend aan de wijk poelenburg, vlak bij de vereniging.
De volgende afstanden zullen worden gevaren in de competitie:

K1: 200, 500 en lange baan
K2: 200 en 500m
K4: 200 en 500m

Er kan ingeschreven worden via het inschrijftabel. Deze dient ingevuld geretourneerd te worden. De bijlage ´inschrijvingen´ bestaat uit 3 tabbladen. Het tabblad inschrijftabel geeft aan welke wedstrijdnummers corresponderen met welke wedstrijden. Bij het tabblad ´deelnemers´ kunt u de in te schrijven deelnemers invullen. Let er op dat u de licentiecode invult, de voornaam, achternaam en vereniging (de gangbare afkorting). Als u klaar bent met het invullen van dit tabblad, gaat u naar het tabblad 'inschrijvingen'.

Bij het tabblad ´inschrijvingen´ dient u in de eerste sectie het wedstrijdnummer in te vullen onder het kopje ´inschrijfnummer´. Vervolgens verschijnt automatisch bij het tabblad wedstrijd de corresponderende afstand en categorie. U vult vervolgens bij 'deelnemer1' de licentiecode in. Als u bij deelnemers de juiste informatie ingevuld heeft, koppelt het programma automatisch de licentiecode aan de naam, die ingevuld wordt bij de sectie 'Naam1'. Als het een meerpersoonswedstrijd betreft, vult u aanvullend de licentiecode bij 'deelnemer2' in enz. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan via de email contact op dan kan ik het verder toelichten. We werken met een nieuw inschrijfprogramma wat vorig jaar goed bevallen is omdat het de informatie snel aan elkaar koppelt waardoor het proces van inschrijving naar programma aanzienlijk versneld wordt.

Inschrijfgeld:
U betaalt 15 euro inschrijfgeld ongeacht het aantal wedstrijden dat gevaren wordt. Om te stimuleren dat men in de meerpersoonsboten van start gaat brengen wij verder geen extra kosten in rekening.

Inschrijven:
De inschrijvingen zullen sluiten op 12 juni. Het loten zal plaatsvinden op 13 juni om 19.00 in het botenhuis van KV de Geuzen. Nainschrijvingen zijn mogelijk, doch alleen per email, tm 22 juni, 18:00. Indien er teveel nainschijvingen gedaan worden zal er geloot worden, tevens worden er 2,50 extra adminstratie kosten berekend per na-inschrijving.

Er zal gevaren worden volgens de officiële wedstrijd reglementen voor vlakwater, die terug te vinden is op de website van het Watersportverbond.

Inschrijvingen graag zenden naar: zaanregatta@gmail.com

Overnachten
De mogelijkheid bestaat om te overnachten op of rond de club accommodatie. U kunt kamperen op een van velden naast het botenhuis.

naar boven