ZP Open Kanopolo

02 september, 2017

Kanovereniging de Zwetplassers organiseert op zaterdag 2 september het ZP Open kanopolotoernooi. Een laatste toernooi voordat de Nederlandse Kampioenschappen kanopolo losbarsten. Een uitgelezen kans om de krachten te meten en een mooie training om weer in de competitie te komen na de vakantie.

Door een tekort aan inschrijvingen in de 1ste en 2de klasse vervallen deze opties. De jeugd-, veteranen-, en beginnersklasse worden samengevoegd in een klasse. Deze zal in het programma de 3de klasse genoemd worden. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen je contact met  opnemen via kanopolo@zwetplassers.nl.

Ook voor bezoekers is het ZP Open een leuk toernooi om te bezoeken. Geniet van de wedstrijden en kom je vrienden en familie aanmoedigen. Uiteraard zal er ook weer catering aanwezig zijn, waar allerlei lekkers wordt verkocht. 

De organisatie van het ZP Open 2017 is alweer in volle gang. Het toernooi kan niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers. Wil jij graag helpen tijdens het toernooi? En willen ondersteunen in de voorbereiding of tijdens het toernooi zelf? Kom dan donderdag 24 augustus om 20:00 uur naar de kantine van de Zwetplassers. 

Wat: ZP Open Kanopolo
Waar: Wormer
Wanneer: 2 september 2017
Organisatie: KV de Zwetplassers

naar boven