Deel dit artikel:

Kanokaart in een nieuw jasje

Een meerdaagse kanotocht in Nederland en België uitstippelen wordt een stuk eenvoudiger als het aan de makers van kanoweb ligt. Sinds enkele weken is hun bekende kanokaart in een nieuw jasje gestoken. Nu met nog meer kanoroutes en tochtsuggesties dankzij de welwillende medewerking van veel enthousiaste watersporters.

Op de kanokaart zie je in een oogopslag vaarroutes met opstappunten. Meer info, zoals kanosteigers, overdraagpunten en interessante plekjes aan de route kun je apart aanvinken. Net zoals de kanoverenigingen of -verhuurbedrijven. Ga je langer op trektocht? De kanocampings aan het water worden ook vermeld.

Kanovaarders vinden elkaar!
Kanovaarders, -clubs en -verenigingen beschikken vast en zeker over een schat aan informatie over de vaarroutes in hun eigen vaargebied. Onder het motto "kanovaarders vinden elkaar!" kan de kanokaart met een beetje hulp van enthousiaste kanovaarders uitgroeien tot een kanoknooppuntenkaart waar iedere vaarder eenvoudig zijn of haar weg door ons fantastische waterlandschap kan vinden.

Beschik jij over aanvullende informatie over bijvoorbeeld kanosteigers, opstapplaatsen en routes om te verbinden? Of wil jij je favoriete kanocamping aan het water en plekjes die je als kanovaarder niet mag missen delen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier via www.kanoweb.nl

De kanokaart vind je hier>> 

naar boven