Deel dit artikel:

Weekend vol kanoplezier voor jeugd bij Volmolense Kano Club

Voor de derde keer organiseert de Volmolense Kano Club een weekend vol kanoplezier voor alle kanovarende jeugd. Het maakt niet uit van welke vereniging je lid bent, iedereen mag meedoen! Dit jaar vindt het landelijke jeugdweekend plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

Tijdens het jeugdweekend kunnen kinderen kennismaken met kanovaren, maken ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes én hebben ze vooral heel veel plezier! Ook kinderen die al wat ervaring hebben met kanovaren kunnen zich aanmelden voor het weekend.

De complete groep met kinderen wordt verdeeld in kleinere groepjes, op deze manier krijgen de kinderen veel begeleiding van de instructeurs en maken ze echt stappen op het water. De kinderen krijgen vervolgens verschillende trainingen in kanoslalom, afvaart, achter de bak en eventueel ook nog raften en kanopolo.

De kosten voor dit weekend zijn €25,- per kind, daarvoor krijg je trainingen, lunches, de barbecue op zaterdag, het ontbijt op zondag en een kleinigheidje. Kosten om te overnachten zijn niet inbegrepen maar er is de mogelijkheid om te kamperen. Dit is echter wel op eigen kosten. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: de.jaspertjes@hetnet.nl. Hieronder zie je het programma:

Zaterdag:
10.00: Verzamelen en indelen van de groepen
11.00: Eerste training
13.00: Lunch
14.30: Tweede training
16.30: Voorbereiding BBQ en eten
19.00: Voorbereiden kano’s voor de avondtocht
20.00: Vertrek Avondtocht

Zondag
8.30: Ontbijt
10.00: Eerste training
12.00: Lunch
13.30: Nog te bedenken activiteiten waarbij de verschillende trainingen gecombineerd worden.
15.30: Afscheid

naar boven