Deel dit artikel:

Maak kennis met de kanosport tijdens de Open Dag bij Kanovereniging Keistad

Kanovereniging Keistad organiseert op zondagmiddag 28 april vanaf 13.00 uur haar Open Dag. Onder begeleiding van ervaren leden leer je op deze dag de beginselen van deze ontspannende sport. Bezoekers kunnen kennismaken met het varen in kajak’s en open kano’s, de zogenaamde Canadese kano’s. Ook zijn er drie tweepersoonskajaks aanwezig waarin ouders met hun kinderen kunnen varen. Jeugd vanaf 12 jaar kunnen in een van de jeugdkajaks het water op.

Kanovereniging Keistad is een grote kanovereniging, waar het kanovaren op een laagdrempelige wijze wordt aangeboden. Zo biedt de vereniging meerdere cursussen aan op verschillende niveaus. Uiteraard ga je snel mee op mooie tochtjes in Amersfoort en omgeving. Met een mooi clubgebouw, voorzien van kleedkamers en warme douches is de vereniging een prima uitvalbasis voor onze cursussen en vaste vaaravonden.

Sportievelingen kunnen ook bij de vereniging terecht voor de spectaculaire sport kanopolo! KV Keistad heeft een zeer actieve groep variërend van recreanten tot hoofdklasse. Trek sportieve kleding aan en neem een handdoek en een setje extra kleding mee. Je weet maar nooit! 

Voor meer informatie en aanmelden zie de website www.kvkeistad.nl of stuur een berichtje aan info@kvkeistad.nl

Locatie: Kanovereniging Keistad, Stuw 1, 3813 TX in Amersfoort.

naar boven