Deel dit artikel:

Wereldtop in kanopolo aanwezig bij Amsterdam Open

Maak je klaar voor een van de grootste kanopolotoernooien van Europa. Komend weekend liggen er maar liefst zes velden op de Uithoornse Amstel, waar 56 topteams uit de hele wereld de strijd met elkaar zullen aangaan. Verwacht kolkend water, suizende ballen en beukende boten. De 22e editie van Amsterdam Open staat voor de deur.

De poorten van Kano- en Roeivereniging Michiel de Ruyter staan het hele weekend open voor gasten die een kijkje willen nemen. Aan entreeprijzen doet de club niet. Naast een kennismaking met kanopolo (geloof ons: het is topvermaak), wordt de Uithoornse club een heerlijke plek om op een loungebak te hangen, of van een hapje en een drankje te genieten met lekkere muziek op de achtergrond.

Indrukwekkend
Zeker de wedstrijden in de hoofdklasse zijn - ook voor de leek - heel indrukwekkend om te zien. Maar vergeet niet dat er in totaal vier divisies zijn, met onder meer een volwaardige damesklasse. Vooral de finales op zondagmiddag vanaf 14:00 zijn een garantie voor spektakel.

Kom kijken!
Zin om een keer iets anders dan voetbal of hockey te zien? Fiets of wandel je toevallig langs Michiel de Ruyter? Of heb je gewoon zin in een beetje gedruis en gezelligheid? Kom kijken op 1 en 2 juni.

Foto: MdR / Hans Dehe (Flicker)

naar boven