Deel dit artikel:

Teamleiders gezocht voor organisatie NK Kanosprint 2019

De Commissie Kanosprint zoekt voor de organisatie van het NK Kanosprint vrijwilligers! In 2018 is het met veel inspanning van een kleine groep teamleiders gelukt om het Nederlands kampioenschap Kanosprint wederom tot een succes te maken. De Commissie Kanosprint heeft ook dit jaar weer de wens om een geweldig kampioenschap te organiseren en heeft jouw hulp nodig.

Om dit te kunnen doen zijn ze op zoek naar enthousiastelingen die samen met de commissie de organisatie willen vormgeven. Hiervoor zoeken zij een vijftal personen die een deel van de organisatie (als een soort teamleiders) op zich willen nemen. Het gaat dan om de volgende onderdelen:

  1. Landzaken (organiseren tenten, stroom, etc)
  2. Wedstrijd (organiseren alles ten aanzien van de wedstrijd, medailles, weging etc)
  3. PR/Communicatie/Sponsoring (alles tav communicatie in pers etc).
  4. Wedstrijdsecretariaat (alles in en om de finishtoren)
  5. Wedstrijdprogramma / inschrijvingen
  6. Vrijwilligers (verantwoordelijke - Jos Kolle)

Aanmelden

Heb je interesse en beschikking tot de nodige kennis over de genoemde onderdelen? Stuur dan een mail naar de Commissie Kanosprint via wsv.kanosprint@gmail.com. Graag uiterlijk 31 januari 2019 aanmelden, zodat de organisatie tijdig en zonder stress het kampioenschap kan vormgeven. Ken jij geschikte teamleider? Deel dan deze oproep met deze persoon, op je kanovereniging of in je netwerk!

Klik hier voor meer informatie over de Commissie Kanosprint >>

Foto: Bert Oldenburg

naar boven