Internationale Zuidervaartregatta

23 juni, 2018

Internationale Zuidervaartregatta

Wanneer: 23-24 juni 2018
Evenement: Kanosprint - Internationale Zuidervaartregatta
Waar: KV de Geuzen, Zaandam
Afstanden: 
K1: 200, 500 en lange baan, K2: 200 en 500m en K4: 200 en 500m
Reglementen: Er wordt gevaren volgens de officiële reglementen voor vlakwater die te vinden zijn op de website van het Watersportverbond.
Kosten: €15,- ongeacht het aantal wedstrijden dat een deelnemer vaart.
Overnachten: Er kan gekampeerd worden op een van de velden naast het botenhuis. 
Inschrijving: Reguliere inschrijving sluit 12 juni. Na-inschrijving kan t/m 21 juni 18:00. Voor inschrijving moet onderstaand inschrijfformulier per e-mail naar zaanregatta@gmail.com gestuurd worden.

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier wordt als volgt ingevuld: Het tabblad inschrijftabel geeft aan welke wedstrijdnummers corresponderen met welke wedstrijden. Bij het tabblad ´deelnemers´ kunnen de deelnemers ingevuld worden. Let er op dat de licentiecode ingevuld wordt, de voornaam, achternaam en vereniging (de gangbare afkorting). Vervolgens ga je naar het tabblad 'inschrijvingen'. Daar dient in de eerste sectie het wedstrijdnummer ingevuld te worden onder het kopje ´inschrijfnummer´. Vervolgens verschijnt automatisch bij het tabblad wedstrijd de corresponderende afstand en categorie. Je vult vervolgens bij 'deelnemer1' de licentiecode in. Als bij deelnemers de juiste informatie ingevuld is, koppelt het programma automatisch de licentiecode aan de naam, die ingevuld wordt bij de sectie 'Naam1'. Als het een meerpersoonswedstrijd betreft, vul je aanvullend de licentiecode bij 'deelnemer2' in enz.

naar boven