Internationale Zuidervaartregatta

22 juni, 2019

Datum: 22 en 23 juni 2019

Naam: Internationale Zuidervaartregatta

Discipline: Kanosprint

Plaats: Zaandam

Vereniging: KV De Geuzen

De volgende afstanden zullen worden gevaren in de competitie:
K1: 200, 500 en lange baan
K2: 200 en 500m
K4: 200 en 500m

Er kan ingeschreven worden door middel van een inschrijftabel. Het document ´inschrijvingen´ dient ingevuld geretourneerd te worden.

De bijlage ´inschrijvingen´ bestaat uit 3 tabbladen. Het tabblad inschrijftabel geeft aan welke wedstrijdnummers corresponderen met welke wedstrijden. 

Bij het tabblad ´deelnemers´ kunt u de in te schrijven deelnemers invullen. Let er op dat u de licentiecode invult, de voornaam, achternaam en vereniging (de gangbare afkorting). Als u klaar bent met het invullen van dit tabblad, gaat u naar het tabblad 'inschrijvingen'.  

Bij het tabblad ´inschrijvingen´ dient u in de eerste sectie het wedstrijdnummer in te vullen onder het kopje ´inschrijfnummer´. Vervolgens verschijnt automatisch bij het tabblad wedstrijd de corresponderende afstand en categorie. U vult vervolgens bij 'deelnemer1' de licentiecode in. Als u bij deelnemers de juiste informatie ingevuld heeft, koppelt het programma automatisch de licentiecode aan de naam, die ingevuld wordt bij de sectie 'Naam1'. Als het een meerpersoonswedstrijd betreft, vult u aanvullend de licentiecode bij 'deelnemer2' in enz.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan via de email contact op dan kan ik het verder toelichten. 

Inschrijfgeld:
U betaalt 15,00 euro ongeacht het aantal wedstrijden dat gevaren wordt, dit om te stimuleren dat men zoveel mogelijk wedstrijden vaart.

Inschrijven:
De inschrijvingen zullen sluiten op 12 juni. Het loten zal plaatsvinden op 13 juni om 19.00 in het botenhuis van KV de Geuzen. Na-inschrijvingen zijn mogelijk t/m 20 juni, 18:00. Indien er teveel na-inschijvingen gedaan worden zal er geloot worden, tevens worden er 2,50 extra administratie kosten berekend per na-inschrijving. 

Er zal gevaren worden volgens de officiële wedstrijd reglementen voor
vlakwater, deze vind je hier >> 

Inschrijvingen graag zenden naar: zaanregatta@gmail.com

Overnachten
De mogelijkheid bestaat om te overnachten op of rond de club accommodatie. U kunt kamperen op een van velden naast het botenhuis.

Klik hier om het inschrijftabel te downloaden >>

 

naar boven