NK Kanopolo speelronde 1

11 mei, 2019

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei staat de eerste speelronde van de NK Kanopolo op het programma bij AKV Odysseus in Alkmaar. (Vondelstraat 86, 1814 KT Alkmaar). Houd er rekening mee dat hier slechts zeer beperkte kampeer mogelijkheid is, enkel voor tenten. Eventueel kan men terecht bij (www.campingalkmaar.nl) op 5 km van de wedstrijdlocatie.

Klik hier om het wedstrijdschema voor de eerste ronde van het NK Kanopolo te downloaden >> 

In de damesklasse spelen zes teams op zaterdag een halve competitie (5 wedstrijden). Op zondag gaan de nummer 1 en 2 door naar de "kampioengroep". Samen met Keistad dames en MdR dames 1 strijden zij om de titel in de damesklasse. De overig 4 teams spelen op zondag nog eens tegen elkaar en bepalen zo de plaatsen 5 t/m 8.

Zaterdagochtend wordt om 8:30 uur gestart met een briefing voor alle teams. Aan het ende van de dag is er een prijsuitreiking voor de teams in de beginners/onder 14 klasse. Zondagmiddag wordt het kampioenschap in de damesklasse beslist, met om 17:00 uur de bijbehorende prijsuitreiking. Het schema en de uitslagen komen ook beschikbaar op https://cpt.kayakers.nl/View/NK2019dh

-------------

Download hier de uitnodiging met meer informatie en alle speeldata >> 

Aanvullende informatie over NK 2019 damesklasse >>

naar boven