Open Jeugd Kampioenschappen Noord Holland

12 mei, 2018

Open Jeugd Kampioenschappen Noord Holland

Wanneer: 12-13 mei 2018
Evenement: Kanosprint - Open Jeugd Kampioenschappen Noord Holland
Waar: KV de Geuzen, Zaandam
Voor wie: pupillen t/m de Junioren A
Afstanden: 100, 200 en 500 meter 
Inschrijven: per email naar: zaanregatta@gmail.com, onderstaand meer informatie over de manier van inschrijving. De inschrijvingen sluiten op 28 april om 19.00, de loting vindt aansluitend plaats om 20.00 uur in het botenhuis van K.V. De Geuzen. 
Kosten: deelname kost €12,50. Het is mogelijk deel te nemen aan een barbecue op zaterdag bij het clubhuis, kosten daarvoor bedragen €7,50 en wanneer deelgenomen wordt aan de barbecue graag vermelden bij de inschrijving.
Extra informatie:
Dit jaar is er de intentie om een scholierenwedstrijd te organiseren die tezamen met de traditionele jeugdwedstrijd gevaren wordt. Mochten er beginnende vaarders mee willen doen, dan kan je dit buiten de reguliere inschrijving aangeven.

De wedstrijdbaan (de Zuidervaart) is in Zaandam aangrenzend aan de wijk poelenburg. Voor overnachtingen kunt u gebruik maken van het terrein van de Geuzen.

De 100,200 en 500 meter worden gevaren volgens de officiële wedstrijd reglementen voor vlakwater. 

Er kan worden ingeschreven volgens deze inschrijftabel, in de tabel wordt aangegeven welk wedstrijdnummer correspondeert met welke wedstrijd. Dit bestand dient ingevuld geretourneerd te worden en bestaat uit 3 tabbladen. Het tabblad 'Inschrijftabel' geeft aan welk wedstrijdnummer correspondeert met welke wedstrijd. Bij het tabblad ´Deelnemers´ is het de bedoeling om de in te schrijven deelnemers in te vullen. Let er op dat de licentiecode, voornaam, achternaam en vereniging (de gangbare afkorting) ingevuld wordt. Als dat allemaal is ingevuld kan je door naar het tabblad 'Inschrijvingen'.

Bij het tabblad ´inschrijvingen´ dient u in de eerste sectie het wedstrijdnummer in te vullen onder het kopje ´Inschrijfnummer´. Vervolgens verschijnt automatisch in de kolom 'Wedstrijd' de corresponderende afstand en categorie. Vervolgens moet er bij 'Deelnemer1' de licentiecode ingevuld worden. Als bij deelnemers de juiste informatie ingevuld is, koppelt het programma automatisch de licentiecode aan de naam, die ingevuld wordt bij de sectie 'Naam1'. Als het een meerpersoonswedstrijd betreft, vul je aanvullend de licentiecode bij 'Deelnemer2' in enzovoorts. 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op per email met zaanregatta@gmail.com.

Na-inschrijvingen zijn mogelijk tot uiterlijk 10 mei en tot de 6 banen vol zijn, hiervoor wordt 2.50 extra aan inschrijfkosten gerekend. Bij meer na-inschrijvingen dan banen wordt er geloot. Voor vragen kun je contact opnemen per email sturen met zaanregatta@gmail.com.

naar boven