Landelijke Kanodag

09 november, 2019

Zaterdag 9 november 2019 organiseert het Watersportverbond haar jaarlijkse Landelijke Kanodag. Het volledige programma, de locatie en tijden volgt t.z.t. Ook van deze achtste editie gaat het Watersportverbond een gevarieerde, inspirerende Netwerkdag maken.

Op zaterdag 9 november 2019 ben je vanaf 10:00 uur van harte welkom in DeWeerelt van Sport, het hoofdkantoor van het Watersportverbond in Utrecht. Na de opening en het uitreiken van de jaarlijkse toeronderscheidingen start om 11.00 uur het Keuzeprogramma met een grote diversiteit aan workshops en presentaties. Op het programma staat o.a. ‘Van zwembadcursus tot tochtleiding. Hoe begeleid je activiteiten?’, ‘(Ver)binden en behouden van jeugd bij de kanovereniging’, ‘Stand Up Paddling, een introductie’ en ‘Vrijwilligersmanagement’. Het volledige keuzeprogramma vind je hier. Je kan jezelf inschrijven voor een 1e, 2e en 3e ronde, waarbij je ook een reserve keuze dient aan te geven. We eindigen de Landelijke Kanodag zoals altijd met een hapje en drankje.

Programma

Vanaf 10:00 uur Inloop & ontvangst
10:30 uur Opening en welkom
10:45 uur Uitreiking jaarlijkse toeronderscheidingen
11:00 uur Start Ronde 1 Keuzeprogramma
12:05 uur Start Ronde 2 Keuzeprogramma
13:10 uur Lunch
14:15 uur Start Ronde 3 Keuzeprogramma
15:15 uur Einde Keuzeprogramma, met aansluitende borrel

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link. De inschrijving sluit zondag 3 november. Na de inschrijving ontvang je uiterlijk 6 november een bevestiging van deelname en de laatste informatie. Vragen? Neem dan contact op met Bejanca van Grootheest via kanosport@watersportverbond.nl.

Bijscholing voor kano-instructeurs

Let op! De bijscholing voor kano-instructeurs die gepland stond op 9 november is verplaatst naar een zaterdag medio maart 2020. De voornaamste reden hiervoor is de behoefte aan een meer praktische invulling (op het water). De Werkcommissie Kano Opleidingen gaat ermee aan de slag en de precieze datum en plaats wordt gecommuniceerd zodra deze bekend zijn.

Wij hopen wederom op een voortvarende en gezellige dag. Tot zaterdag 9 november a.s. in Utrecht!

naar boven