Lid worden, hoe?

Als vereniging is het mogelijk lid te worden van het Watersportverbond. Ben je lid van een bij het verbond aangesloten vereniging, dan ben je automatisch lid van het verbond. Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

Vereniging
Er zijn momenteel veel verenigingen in Nederland die bezig zijn met de diverse wildwater disciplines, maar freestyle is nog een kleinere tak. Kanovereniging de Dolfijnen uit Hardewijk is één van de meest actieve verenigingen op freestyle gebied. Ook de bij de Goudse peddel zaten vroeger erg veel freestylers. Op dit moment wordt alles een beetje samengevoegd bij het watersportverbond, er worden ook wedstrijden door mensen gevaren onder de clubnaam van het watersportverbond.
Momenteel zijn er circa 440 watersportverenigingen lid bij ons. Zij dragen jaarlijks een bedrag per lid af aan ons. Hiervoor krijgt de vereniging ondersteuning op het gebied van bestuurszaken, ledenwerving, (wedstrijd)organisatie, financiën, juridische zaken, en nog veel meer. Daarnaast zijn ook alle leden van de vereniging automatisch aangesloten bij ons. Als lid heb je recht op deelname aan wedstrijden en korting op verschillende producten en diensten.

Coach/trainer worden?
Dit is ook een mogelijkheid. Een grote vereisten is hiervan wel dat je al een hele tijd in de sport moet rondlopen, vooral omdat er momenteel grote veranderingen gaande zijn en er steeds meer nieuwe moves en combinaties verzonnen worden.

Direct regelen

  • Lid worden van een watersportvereniging? Klik hier voor een overzicht van alle bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen.
  • Als vereniging lid worden van het Watersportverbond? Klik hier voor meer informatie

Persoonlijk (kano)lidmaatschap
Ben je geen lid van een bij het Watersportverbond aangesloten kanovereniging, maar wil je wel viermaal per jaar het Magazine Kanosport ontvangen, toertochten varen, kajak-instructeur worden en/of deelnemen aan kanowedstrijden? Meld je dan aan als 'Persoonlijk kano-lid'. De aanmelding gaat via www.mijnwatersportverbond.nl. Registreer jezelf en ga vervolgens naar de 'webshop'. Hier bestel je het 'persoonlijke lidmaatschap' voor € 41,-.

Let op: vergeet niet het vinkje 'kano' te selecteren.

naar boven