Algemene informatie

Lees alles over de geschiedenis van onze sport in Nederland; de wereldtitels en EK’s die door Oranje gewonnen werden. Ook handig om te weten: wat zijn de regels van het spelletje en waar kan ik lid worden? Wie zitten er in de kanopolocommissie van de bond, en hoe kan ik hen bereiken voor vragen?

Geschiedenis 
Ruim 25 jaar beoefenen wij kanopolo in zijn huidige vorm. Nederland is hierin altijd een van de toonaangevende landen geweest. Hoe is de historie van onze sport en welke rol speelde Nederland hierin?
Klik hier voor meer over de geschiedenis>>

Commissie
De kwaliteit van de kanopolosport willen we graag behouden. Samen met jou als watersporter proberen wij dit te bewerkstelligen. Hoe zorgen we er met zijn allen voor dat de kwaliteit van kanopolo behouden blijft?
Klik hier om naar de commissie te gaan>>

Lid worden, hoe?
Als vereniging en als persoon is het mogelijk lid te worden van het Watersportverbond. Ben je lid van een bij het verbond aangesloten vereniging, dan ben je automatisch al lid. Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?
Klik hier om lid te worden>>

Handige links
Voor informatie, nieuws en tips zijn er diverse kanopolo sites beschikbaar. Omdat kanopolo een nog opkomende sport is, is er nog niet de wereld aan websites beschikbaar. Toch is de benodigde informatie wel te vinden op het web.
Klik hier voor handige links>>

naar boven