Leren

Om kanopolo te leren sluit je je eerst aan bij een vereniging, hier leer je alle basisvaardigheden van het spel. Wanneer je de basis onder de knie hebt kun je je niveau steeds verder verhogen. Wat komt er nog meer kijken bij het leren van de kanopolo sport, en welke stappen doorloop je om official te worden?

Beginnen met
Het is een nog relatief onbekende sport in ons land, toch zijn er veel verenigingen die kanopolo beoefenen. Lijkt het jou ook te gek om deze combinatie van waterpolo en kanosport te spelen? Waar begin je dan?
Klik hier om te lezen hoe je begint met kanopolo>>

Official worden
Tijdens een kanopolo wedstrijd zijn er scheidsrechters nodig om de boel in goede banen te leiden. Zij kennen de regels en gaan onpartijdig een wedstrijd in. Iedereen kan in principe scheidsrechter worden. Hoe krijg je deze official status?
Klik hier om te lezen hoe je official wordt>>

Niveau’s
Wie begint met kanopolo begint op een laag niveau, als jeugdspeler begin je binnen je eigen leeftijdsgroep. Binnen je niveau begin je je kwaliteiten te ontwikkelen en stijgt je niveau. Welke niveau’s kennen we binnen het kanopolo?
Klik hier voor informatie over niveau's>>

Verenigingen
Om te beginnen met kanopolo is het handig om je in te schrijven bij een vereniging. Zij bieden de juiste materialen om een wedstrijd te spelen en om te trainen. Welke kanopolo verenigingen zijn er in Nederland?
Klik hier voor verenigingen>>

naar boven