Magazine Kanosport

Kanosport is een tijdschrift voor kanovarend Nederland en het officiële magazine voor alle kanoleden van het Watersportverbond. Het magazine bestaat uit 32 pagina's en verschijnt viermaal per jaar, in de maanden maart, juni, september en december. In de Kanosport staat interessante informatie over kanovaren op alle gebieden. Bijvoorbeeld aankondigingen en reisverslagen van toertochten, testresultaten van kanomateriaal, artikelen over onze topsporters, kanonieuwtjes, verenigingsnieuws, wedstrijdnieuws en nog veel meer.

Losse exemplaren bestellen
Losse exemplaren van het magazine zijn te bestellen. De kosten zijn €7,25 excl. BTW. Wil je een exemplaar bestellen? Mail jouw adresgegevens naar kanosport@watersportverbond.nl

Adverteren in magazine Kanosport?
In het magazine Kanosport worden advertenties geplaatst. Alle kanoleden, bestuurder en de aangesloten watersportverenigingen ontvangen het magazine. Hiermee worden ongeveer 100.000 watersporters bereikt. Meer informatie over de advertenties en de scherpe, gunstige tarieven vind je hier. Voor meer inlichtingen mag je e-mailen naar kanosport@watersportverbond.nl.  

Kopij voor redactie
Heb jij een mooie toertocht gevaren of een gave wildwater week beleefd? Stuur jouw verslag en foto's naar de redactie via e-mailadres kanosport@watersportverbond.nl en wellicht is jouw bijdrage te lezen in de eerstvolgende editie. 

Downloads

naar boven