In het buitenland

Als kano vaarder ken je het Nederlandse vaarwater en weet je waar je moet zijn voor mooie tochten. Maar ook in het buitenland is er veel te ontdekken. Ben jij nog op zoek naar een mooie tocht in het buitenland voor je kanovakantie?

 

Ieder jaar worden er veel toertochten georganiseerd in Europa. Om hieraan mee te doen is een inschrijving voldoende, maar het is niet altijd makkelijk om die tochten en de juiste contactpersonen te vinden. Daarom hebben wij voor de tochten in het zomerseizoen de juiste contactpersonen voor je klaarstaan. Dit is in een samenwerking met de Europese Kano Associatie, zo wordt je vakantie plannen nog veel leuker.

 

Landen waar de tochten worden georganiseerd zijn bijvoorbeeld Frankrijk, Belgie, Duitsland, Bulgarije, Italië, Luxemburg, Polen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wil je ook tochten in het buitenland varen? Bekijk dan de overzichten op de website van de Vlaamse Kano & Kajak federatie. Bij het menu 'Kalender' zijn alle toertochten te vinden. Ook op de website van de Deutscher Kanu-Verband is een mooi overzicht te vinden.  

naar boven